Idi pa vidi

IDI PA VIDI  je projekt koji studentima omogućuje sudjelovanje u job shadowing programu i/ili provođenje praktične nastave.

Projekt je osmišljen 2017. godine kako bi se članovima Udruge omogućilo stjecanje novih znanja i vještina uz primjenu stečenog teorijskog znanja u praksi. Povezivanjem s poduzećima iz turističkog sektora članovi stječu vrijedno iskustvo te se pripremaju za svijet rada. Ovim putem svi sudionici projekta imaju jednaku priliku za razmjenu znanja, stavova i stjecanje iskustva. Prilikom prijave na sudjelovanje studenti imaju mogućnost odabira sudjelovanja u job shadowing programu ili odrađivanje praktične nastave.

Na job shadowing program mogu se prijaviti svi studenti Sveučilišta u Zagrebu. Time dobivaju mogućnost provođenja od 30 do 55 sati u jednom od poduzeća iz područja turizma. Osim job shadowing programa, studenti su u mogućnosti obaviti stručnu praksu od minimalno 56 sati.

Provođenje obvezne stručne prakse omogućeno je za studente Stručnog studija na Ekonomskom fakultetu Zagreb, smjer Turizam i turističko poslovanje. Obvezna stručna praksa organizira se na minimalno 80 sati.

Vremenski period sudjelovanja u projektu ovisi o mogućnostima i dogovoru sa poduzećem i koordinatorom projekta.

Svi studenti po završetku programa ili praktične nastave dužni su ispuniti dnevnik aktivnosti te time ostvaruju pravo na dobivanje certifikata.

GDPR privola za sudjelovanje na Idi pa vidi programu

PARTNERI PROJEKTA