Inside Tourism

Inside Tourism natjecanje je namijenjeno srednjoškolcima završnih razreda turističkog, ugostiteljskog i ekonomskog usmjerenja na području grada Zagreba i još sedam susjednih županija.

Radi se o natjecanju u obliku rješavanja poslovnih slučajeva, zadanih od strane turističkih poduzeća s kojima će se ići u suradnju. Natjecanje se održava tokom listopada, a sama završnica održava se u studenom.

Učenici se mogu prijaviti za određene studije slučaja turističkog i marketinškog karaktera. Sami biraju poduzeće za koje žele riješiti poslovni slučaj. Rade u timovima od 2 do 4 člana. Poduzeća nude nagrade za prva tri najbolja rješenja.

Svrha projekta je razviti blisku suradnju između studenata, učenika i poduzeća u turizmu te poticanje mladih na proaktivnost već od srednje škole.

Zajedničkom suradnjom učenici dobivaju priliku raditi na stvarnim slučajevima iz turističkog sektora, prikupiti vrijedno iskustvo, steći bolju percepciju rada u turizmu te doći u priliku osvojiti nagrade. Poduzeća s kojima će se surađivati kroz natjecanje dobivaju bolju sliku buduće potencijalne mlade radne snage u turizmu te promociju kroz projekt.

Više informacija o projektu možete pročitati na službenoj web stranici projekta

 

PARTNERI PROJEKTA