Održan teambuilding aktivnih članova

U nedjelju, 17. ožujka održan je jednodnevni teambuilding za aktivne članove Udruge Tourism Lab. Teambuilding je započeo u malenoj općini Fužine, smještenoj u Gorskom Kotaru. Fužine su poznato turističko mjesto sa dugogodišnjom turističkom tradicijom te smo se po dolasku uputili u posjet hotelu Bitoraj koji se nalazi u samom središtu mjesta.

U hotelu Bitoraj ugostio nas je glavni menadžer hotela koji nas je proveo kroz hotel te nam ispričao kako hotel posluje, odakle najčešće dolaze gosti hotela te nam ukazao s kojim se problemima hotel susreće u svom poslovanju.

Nakon posjeta hotelu te kratke šetnje uz jezero Bajer, uputili smo se do obližnje špilje Vrelo. Špilja Vrelo stara je od 3,5 do 4 miljuna godina i duljine je samo 300 metara. Zbog njenih ljepota, ovu špilju često nazivaju i “Postojna u malom”. U ovom dijelu Europe, špilja Vrelo je jedina koja je u potpunosti ravna te je stoga omogućen posjet osobama s invaliditetom, djeci i starijima.

Na putu iz Fužina do Zagreba, stali u smo u Karlovcu gdje smo posjetili Slatkovodni akvarij – Aquatika. Vodič nas je proveo kroz akvarij te nam ispričao pojedine zanimljivosti o raznim vrstama riba.

Željeli bismo se zahvaliti svim vodičima na izdvojenom vremenu i dijeljenju zanimljivih i edukativnih informacija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *