Posjet Hotelu Palace

Dana 21.ožujka Tourism Lab je organizirao posjet hotelu Palace u Zagrebu. Udruga Tourism Lab ima dugu suradnju sa hotelom Palace te je ove godine u sklopu projekta Idi pa vidi organizirala posjet.

Palace hotel smješten je u neposrednoj blizini glavnog gradskog trga te ima stogodišnju tradiciju u hotelijerstvu.

Po dolasku u hotel studente su dočekali voditelj recepcije Franjo te voditeljica prodaje i marketinga Petra. Prezentirali su što je njihov posao te kako izgleda svaki od njihovih odjela i kako izgleda jedan radni dan u njihovom odjelu.

Kasnije se pridružio direktor hotela Tomislav Kuliš koji je studentima ispričao općenite informacije o hotelu, povijesti hotela, strukturi poduzeća, zaposlenicima te investicijama u koje hotel ulaže. Također imali su priliku čuti o turistima koji posjećuju Zagreb te sezonalnosti turizma u Zagrebu.

Nakon prezentacije, zaposlenici su studente proveli do recepcije hotela i u prostor do zida slavnih, u nekoliko soba te do ureda direktora i ureda voditeljice prodaje i marketinga. Na kraju posjeta ugostili su nas u poznatoj Kavani Palace kavom i kolačima te je uslijedilo zajedničko fotografiranje. 

Zahvaljujemo zaposlenicima hotela Palace na ugodnoj dobrodošlici te pruženoj prilici za sudjelovanje u job shadowing programu Idi pa vidi. 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *