Uspješno održan event IDI PA VIDI

U ponedjeljak, 11.3.2019. na kampusu Borongaj službeno je otvoren 4. krug prijava na projekt “IDI PA VIDI”.

Projekt “IDI PA VIDI” uspješno je realiziran tijekom prošlih akademskih godina, a upravo na temelju pozitivnih iskustava članova – sudionika projekta odlučili smo s projektom nastaviti i ove godine. Sudjelovanje u projektu članovima Udruge pruža mogućnost stjecanja vrijednog iskustva iz prakse provodeći određeni broj dana u jednom ili više odjela poduzeća iz turističkog sektora.

Na otvorenju su predstavljena sva poduzeća u kojima studenti mogu odraditi job shadowing program ili stručnu praksu te su svima zainteresiranima detaljnije objašnjeni uvjeti sudjelovanja i što se od studenata očekuje tijekom programa.

Renata Fajković iz EX-ALTO agencije studentima je ispričala o prilikama koje nudi njihovo poduzeće kako za program tako i za nadolazeću sezonu, a neke od mogućnosti su programi turističke animacije i event manadžmenta.

Svoje iskustvo podijelila je i naša članica Paula Nejašmić koja je odradila već dva job shadowing programa u hostelima Bureau te Kings & Queens, a planira se prijaviti opet. Vjeruje kako je ovo savršena prilika za sve one koji žele steći više radnog iskustva te vidjeti kako zapravo to sve funkcionira u praksi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *